Klubbens sponsorer

En klub som Grindsted Sejlklub ville være en dyr fornøjelse for medlemmerne, hvis ikke der var for vores sponsorer.  Derfor er vi glade for de bidrag, der kommer ind til støtte for klubbens aktiviter. Herover er en oversigt over vore sponsorer.

Et sponsorat kan for giveren bestå af en reklame på en af jollerne, på en plade på klubhuset eller på trøje, kasket, hue eller lign.

I 2014 var hovedsponsor Nordea med kontant bidrag til nye Fevasejl og opgradering af ror mm.

I 2015 er følgende sponsporer: Butik'n, Nykjær Andersen, Kontorbutikken, Fiat, Street Cut og Hapa.

Kontakt Randi Hovgård for at høre mere, om hvordan du kan blive sponsor for Grindsted sejlklub og hvad din virksomhed kan få ud af det. randi@grindstedsejlklub.dk